Snart är äventyret slut

Vi fortsätter söderut och det blir kallare väder. Vi tar in på Bed & Breakfast istället för att tälta. Poolerna går inte att bada i för det är för kallt. Det är höst början till vinter här och det märks och känns. Vi städar och packar i ordning bilen för den ska åka i container hem. Ger bort massa saker som vi inte längre har användning för. Det känns lite underligt att komma till storstaden Kapstaden, all trafik och alla människor.

Men det finns också massa roliga saker att göra. Vi har varit på ett jättefint akvarium med massa fiskar att titta på. Hitta fina lekplatser och parker. Åkt kabinbana upp till Table mountain. Åååå vilken utsikt det var över staden, riktigt häftigt.

Vi har firat mammas födelsedag med tårta och presenter. Nu ska vi shoppa lite och sen sätter vi oss på flyget hem.

Det tog drygt åtta månader ned hit från Stockholm till Kapstaden och 20 timmar hem. Vilket äventyr det har varit. Vi har åkt genom 24 länder i 3 kontinenter. Vi har verkligen tyckt det varit jättekul och fått massa minnen för livet.

Tack för ni har hängt med på vårt äventyr och hoppas vi ses hemma så ni kan få se och höra mer om vad vi har haft för oss.

 

// Frida och Moa