Lösa tänder i Sydafrika

Vi är redan nere i Sydafrika. Stannar några dagar i en stad (Nelspruit) för att bilen behövde lite omplåstring efter alla hål och dammiga vägar vi har åkt på. Vi latar oss vid poolen medan vi väntar på att den ska bli klar.

Frida har haft två lösa tänder som nu äntligen har ramlat ur. Hon ser ganska rolig ut med sin stora glugg.

Vi åkte ut i Krugerparken och där såg vi flera stora noshörningar vilket var det sista djuret av “the big five” (elefant, buffel, leopard, noshörning och lejon). Eftersom det har regnat en hel del var gräset högt så det var svårt att se djuren. Men vi såg en leopard igen och ett helt gäng med gamar som satt i ett träd och väntade på något gott att äta.

Ut till kusten och vi ser havet igen. Är på en camping där det är flodhästar och krokodiler utanför grinden. Det gäller att se sig för när man går ut. Vi har varit ute på stranden och plockat snäckor som vi gjort smycken av.

Vi åkte vidare till en stad som heter Durban och där väntade en överraskning. Vi åkte till ett akvarium och vattenland. Det var superhäftigt eller som Moa utryckte det: “Det var så roligt så man nästan svimmar”. Vi åkte vattenrutschbanor hela dagen och var inne i akvariet där man såg en massa hajar och andra häftiga fiskar. Nemo och Doris var också där. Vattenrutschbanorna gick runt akvariet så man såg hajar och pingviner när man åkte. Vi avslutade dagen med en delfinshow. De var så fina delfinerna och kunde hoppa jättehögt och simma snabbt. Vi somnade ovaggade den kvällen och drömde om allt kul vi gjort.