Koh Lipe – del 3

Dagarna flyter nu mer och mer ihop. Vi har verkligen kommit in i semester och reshumör. Man får ju ibland ett bryskt uppvaknande när man inser att man fortfarande har sin lilla trotsiga 2-åring med sig. Hon springer runt och busar, och plötsligt ser man hur hon springer ut i vattnet med skor och byxor på sig. Man försöker ropa på henne men får bara ett flin tillbaka. Tur att det är varmt och bara att vira in sig i en sarong istället.

Frida trivs verkligen i vattnet och tycker det är jätteroligt. Har kommit på snittsen hur man kan flyta runt och ta sig frammåt med armpuffarna på. Krävs väl lite finputsning på det innan man kan kalla det simmning men vi har ju några veckor på oss. Moa guppar glatt omkring i sin badring och suger på någon liten leksak hon fått tag på.

I dag har det kommit in ett jättefint och stort kryssningsfartyg och flera segelbåtar som ligger i bukten.

Vi känner att det blir varmare och varmare på dagarna. Hittills har vi bott enkelt med bara fläkt på rummet men i morgon flyttar vi till ett lite flashigare resort och tar ac på rummet, det ska bli skönt när man tar tuppluren mitt på dagen att kunna ligga lite svalt.